Livrare gratuită la comenzi peste 250 lei

Ciocolata belgiană artizanală

Ciocolata belgiană artizanală

Ciocolata belgiană artizanală este cunoscută pentru calitatea și rafinamentul său, iar pralinele realizate manual sunt un exemplu de excelență în domeniu.

În Belgia, tradiția producției de ciocolată a început în secolul al XVIII-lea și a devenit rapid un simbol al țării.

Astăzi tradiția a mers mai departe, iar întreaga lume s-a îndrăgostit iremediabil de pralinele belgiene și de ciocolata belgiană artizanală.

Știm că ciocolata este atât de iubită, de aceea, în următoarele rânduri ne dorim să îți oferim câteva idei inedite pentru o nuntă de succes, care cu siguranță vor aduce un plus de eleganță și elementul surpriză de care evenimentul tău are nevoie.

Majoritatea nunților se desfășoară în sezonul cald, de aceea echipa Chantia a pregătit un Ice-Cart elegant cu înghețată artizanală preparată din ingrediente premium și naturale, realizată chiar în laboratorul din Timișoara.

Pentru o nuntă în sezonul cald, un Ice-Cart cu înghețată artizanală poate fi o atenție delicioasă și răcoritoare, așadar, oferirea acestei delicatese invitaților tăi este cu siguranță o alegere inedită care îi va bucura pe cei mici și care le va încânta papilele gustative celor mai mari.

Bineînțeles că nu uităm nici de ultima amintire a serii, care să-i încânte pe invitații tăi: mărturii cu praline belgiene Chantia. Oferirea mărturiilor sub formă de praline din ciocolată belgiană artizanală este o modalitate rafinată de a mulțumi invitaților pentru prezența lor la evenimentul tău special.

În ultimii ani au apărut o varietate bogată de baruri tematice pentru evenimente, fiind și un detaliu foarte căutat de către miri și apreciat de către invitați deopotrivă, de aceea recomandarea noastră pentru evenimentele din anul 2023 este un Chocolate Bar. Dacă îți dorești să adaugi o notă de lux și rafinament, un Chocolate Bar cu ciocolată belgiană artizanală este o alegere minunată.

Acest lucru va oferi invitaților o opțiune delicioasă și inedită pentru cei care doresc să își încheie seara cu ceva dulce. Poți alege sortimentele tale favorite, fie cu umplutură din fructe, caramel, nuci sau Ganaș sau fără zahăr, învelite într-un strat de ciocolată fină, albă, neagră sau de lapte.

La Chantia, pe lângă înghețata artizanală, realizăm manual, în laboratorul nostru din Timișoara, praline din ciocolată belgiană artizanală. Acest proces necesită multă măiestrie și atenție la detalii, iar rezultatul final este o pralină cu textură perfectă și delicioasă.

Dacă ești în căutarea unei experiențe culinare de excepție pentru evenimentul tău, pralinele realizate manual din ciocolată belgiană artizanală și înghețata artizanală sunt alegerea perfectă. Aceste delicatese oferă o combinație de calitate și rafinament, care vor încânta simțurile invitaților tăi și îi va lăsa cu un gust dulce și plăcut pentru totdeauna.

Nu ezita să ne urmărești canalul dulce de Facebook unde punem poze delicioase.

S-ar putea să te bucuri și tu

Bucurie în fiecare cutie

Abonează-te la newsletter-ul nostru

×