Sortimente praline artizanale

La noi vei găsi cele mai delicioase praline belgiene, realizate cu ingrediente de cea mai bună calitate și cu multă atenție la detalii.

Alexander

Pralină artizanală fără gluten și ou, cu un conținut delicios din cremă ganache fină și untoasă, creată din ciocolată și frișcă, fructul pasiunii, mango și banane. Mixul de arome exotice este învăluit într-un strat generos de ciocolată belgiană 100% Chantia. Are o textură crocantă la exterior și reprezintă combinația ideală între aromele fructate și intensitatea ciocolatei belgiene artizanale.

Queen

O pralină artizanală pentru iubitorii de ciocolată neagră intensă. Are o concentrație de cacao naturală de 70% și nu conține gluten sau ou. Este considerată regina ciocolate negre și este creată din ciocolată belgiană Single Origin, produsă doar în Saint Dominique, și cremă de ganache rafinată din ciocolată și frișcă. Forma pralinei este simplă dar ascunde arome și texturi deosebite la interior.

Ghana

Pralină artizanală destinată în special pasionaților de ciocolată cu lapte. Pralina conține ciocolată belgiană de lapte 100%, de origine din Ghana și prezintă o concentrație de cacao naturală de 40%. Fiind produsă din ciocolată Single Origin, pralina Ghana acoperă gama completă de arome a acestui tip de ciocolată și este recunoscută pentru savoarea intensă. Textura fină din interior este completată de fulgii crocanți regăsiți la exteriorul pralinei.

Tanzania

După cum o spune și numele, acest tip de pralină este obținută printr-o combinație deosebită de ciocolată neagră Single Origin din Tanzania și cremă de ganache fină, preparată din ciocolată belgiană și frișcă. Vine cu o concentrație de cacao naturală de 75%, acoperită de un înveliș de ciocolată de lapte savuroasă. Combinația dintre ciocolată neagră, intensă, și cea de lapte este elementul surpriză și care-i oferă un farmec aparte pralinei Tanzania.

Amore

Ideală pentru a traduce sentimentul de iubire prin ceva dulce, Amore este o pralină belgiană în formă geometrică și cu forme abstracte. Interiorul este obținut din cremă de șampanie, realizată cu ajutorul șampaniei originale din regiunea Champagne, Franța, alături de un jeleu delicios din căpșune. Nu conține gluten și ou, aromele fiind naturale și obținute din ciocolată albă fină de calitate superioară.

Bob de cafea

O pralină pentru iubitorii de cafea și ciocolată. Bob de Cafea vine cu un interior de cremă delicioasă de cappuccino, învăluit într-un strat de ciocolată albă belgiană de calitate superioară. Pralina nu conține gluten și ou, surprinzând prin mixul deosebit dintre rafinamentul ciocolatei artizanale și intensitatea aromei de cafea. Are o formă simplă, ovală, ce ascunde un interior plin, cu o textură fină.

Gianduja Crunchy Dark

O pralină artizanală, creată după o rețetă autentică italiană, Gianduja, și care se traduce printr-o cremă fină de ciocolată cu alune de pădure măcinate. Interiorul cu pastă de alune cu ciocolată are o textură crunchy cu biscuiți francezi și bucăți de alune crocante. Conținutul deosebit de la interior este acoperit într-un înveliș de ciocolată neagră intensă și fleure de sel (floare de sare, obținută din sare premium).

Gianduja Crunchy Milk

Interiorul pralinei include cremă fină de ciocolată cu alune de pădure măcinate și bucăți de orez expandat, acoperit într-un înveliș delicios de ciocolată cu lapte belgiană. Combinația dintre texturile rafinate și cele crocante încântă gusturile, ciocolata belgiană cu lapte de la exterior adăugând un plus de savoare și aromă. Rețeta italiană după care este creată Gianduja este ingredientul secret care-i oferă gustul unic.

White Gianduja

Pralină artizanală belgiană cu interior format din crema fină Gianduja, cu alune de pădure măcinate și bucățele din orez expandat, după faimoasa rețetă italiană. Compoziția regăsită la interior este învelită într-un strat de ciocolată albă belgiană de calitate superioară. Pralina cu orez expandat și alune ascunde un mix interesant de arome și senzații, menite să surprindă gusturile și să încânte simțurile.

Gianduja Crunchy

Creată sub forma unei mici brioșe, pralina artizanală conține în compoziția sa faimoasa cremă de alune Gianduja cu bucăți de alune crocante. Textura de la interior este plină și impresionează simțurile prin intensitatea cremei rafinate, creată după faimoasa rețetă italiană. Forma deosebită a pralinei artizanale îi oferă un farmec aparte și ,,ascunde” o combinație savuroasă și ideală pentru iubitorii de ciocolată cu alune.

Cocos

O pralină destinată celor care apreciază gustul de cocos în combinație cu cicolata belgiană neagră, Chantia. La interior, pralina conține o cremă de ganache cu cocos, învelită în ciocolată intensă cu o concentrație de cacao de 64%. Intensitatea ciocolatei negre completează în mod inedit aroma cocosului și dă naștere unor gusturi și arome deosebite. Pralina artizanală vine într-o formă geometrică abstractă și decorată în ciocolată albă și ciocolată neagră.

Speculoos

Este creată dintr-o combinație inedită între ciocolată belgiană cu lapte și faimoșii biscuiți olandezi, Speculoos. La interior, pralina ascunde o cremă fină de alune cu bucăți de biscuiți crocanți și scorțișoară. Este învăluită într-un strat de ciocolată belgiană cu lapte și oferă arome intense și deosebite încă de la prima mușcătură. Pralina vine într-o formă simplă, dreptunghiulară, cu aspect neted și savuros.

Cointreau

Pralină belgiană cu note intense de portocală datorită lichiorului Cointreau, special pentru crearea pralinelor. Conținutul de lichior este învelit într-un strat generos de ciocolată neagră ce completează notele dulci de portocală. Pralina vine într-un ambalaj cu efect sidefat și sigla Chantia, care adaugă un plus de eleganță. Prepararea pralinelor cu alcool durează mai mult decât celelalte tipuri deoarece necesită un proces mai special.

Rom

Faimoasa combinație de ciocolată și rom este ceea ce face această pralină una cu adevărat inedită. La interior, aceasta conține lichior special pentru praline, acoperit de un înveliș de ciocolată neagră intensă. Mixul dintre lichiorul de rom și ciocolată cu o concentrație mare de cacao naturală încântă simțurile. Ambalajul pralinei prezintă un aspect sidefat și sigla Chantia. Prepararea pralinelor cu alcool durează mai mult decât celelalte tipuri deoarece necesită un proces mai special.

Feuilletine

Un sortiment special de praline ce conține biscuiți francezi Feuilletine, rupți în mici bucățele care creează o textură crocantă și delicioasă împreună cu crema Gianduja de la interior. Conținutul prezintă alune și faimoasa cremă fină, învelit într-un strat delicios de ciocolată belgiană artizanală. La exterior, pralina este presărată cu Feuilletine pentru și mai multă textură, și vine într-o formă dreptunghiulară.

Raspberry

Creată din pasiunea pentru fructele de pădure în combinație cu ciocolata, pralina conține o cremă ganache rafinată de zmeură și ciocolată single origine din San Dominique. Conținutul de la interior este acoperit de un strat de ciocolată de lapte fără gluten. Pralina este presărată cu zmeură liofilizată pentru un plus de savoare și textură. Notele fructate echilibrează intensitatea ciocolatei de lapte și oferă un gust deosebit.

Regina di Saba

Pralină artizanală cu un interior deosebit de fistic, migdale crocante, fleur de sel și biscuiți francezi. Migdalele și crema de la interior sunt pralinate și adaugă un plus de savoare. Conținutul pralinei este învăluit în ciocolată de lapte belgiană și care completează în mod inedit compoziția de la interior. Regina di Saba oferă un gust superior, menit să încânte simțurile chiar și celor mai pretențioși consumatori de ciocolată artizanală.

Fistic Alb

O pralină belgiană cu două straturi de creme diferite la interior și învelită într-un strat delicios de ciocolată artizanală. Primul strat este obținut din cremă ganache de lapte iar al doilea este format din cremă pralinată deosebită, cu migdale pralinate crocante, fistic și fleure de sel. Combinația dintre fistic și ciocolată ganache creată din ciocolată albă fină și frișcă dă naștere unor arome inedite, iar textura crocantă a migdalelor pralinate adaugă un plus de savoare.

Malaga

Pralină artizanală cu un interior delicios din cremă ganache rafinată cu rom și stafide. Conținutul este învelit într-un strat de ciocolată cu lapte belgiană și stafide la suprafață. Notele fructate date de stafide, gustul de rom intens și aroma ciocolatei belgiene cu lapte creează un gust inedit. Pralina Malaga vine într-o formă dreptunghiulară și impresionează prin conținutul cu textură deosebită.

Victor

Un mix senzațional între caramel, fructul pasiunii, mango și banane. Pralina Victor ascunde la interior o cremă deosebită formată din caramel cu fructul pasiunii și mango, învelit într-un strat delicios de ciocolată belgiană cu lapte. Notele exotice pe care le încorporează pralina vin în combinație cu intensitatea și simplitatea ciocolatei belgiene artizanale, echilibrându-se în mod inedit. Aspectul pralinei este simplu și vine într-o formă de cupolă.

Perla Coco

Pralină în formă ovală cu un interior delicios din cremă de ganache cu cocos, acoperit de un strat impresionant de ciocolată de lapte belgiană cu fulgi de cocos. Perla Cocos este mixul ideal dintre aroma ciocolatei artizanale și gustul intens de cocos. La exterior prezintă o crustă ușor crocantă care, împreună cu interiorul plin, oferă senzații interesante și încântă gusturile.

Caramel Mou

Gustul din copilărie al delicioaselor caramele, învelite într-un strat deosebit de ciocolată neagră cu o concentrație de cacao de 64% și fleur de sel. Sarea accentuează gustul ciocolatei artizanale și îi oferă o aromă unică. Caramel Mou impresionează prin simplitate și combinația dintre caramel și ciocolată neagră intensă, fiind ideale pentru gustul lor nici prea dulce, nici prea amar.

Ganache de Cafea

Pralină savuroasă cu note intense de cafea și ciocolată belgiană artizanală. La interior se regăsește un mix din cremă fină de ganache cu cafea și cremă pralinată cu biscuiți francezi, învelit într-un strat delicios de ciocolată cu lapte. Este ideală pentru iubitorii de cafea și care vor să se delecteze cu ceva dulce, de calitate superioară, cu arome și texturi deosebite.

Adelina

Pralină belgiană artizanală ce conține caramel sărat la interior, acoperit într-un înveliș de ciocolată neagră cu o concentrație mare de cacao naturală. Conținutul este obținut dintr-un caramel de calitate superioară și fleur de sel care accentuează notele de ciocolată belgiană. Reprezintă combinația ideală între dulce și sărat, alături de intensitatea ciocolatei negre artizanale.

Ganache fără Zahăr

Perfectă pentru persoanele care au o dietă mai aparte și care nu sunt adepții produselor cu zahăr adăugat. La interior, conține ganache cu ciocolată de lapte și bucățele prăjite din cacao intensă (mids), acoperită la exterior într-un înveliș din ciocolată neagră cu o concentrație mare de cacao naturală. Chiar dacă nu conține zahăr adăugat, pralina oferă arome deosebite de ciocolată și încântă gusturile celor care preferă o combinație între ciocolata cu lapte și cea neagră.

Tabletă ciocolată lapte

O tabletă delicioasă, fără zahăr adăugat, și cu fructe confiate. Conține ciocolată belgiană cu lapte cu o concentrație de cacao de 40% și fructe confiate precum stafide, merișoare, alături de alune, migdale și fistic. Oferă senzații interesante prin finețea ciocolatei, notele dulci ale fructelor confiate și textura crocantă a oleaginoaselor utilizate în compoziția tabletei de ciocolată. Este perfectă pentru persoanele care preferă dulciuri fără zahăr adăugat și obținute din ingrediente naturale.

Mendiants

Trei tipuri diferite de discuri din ciocolată belgiană albă, neagră și lapte cu fructe confiate. Cele cu ciocolată cu lapte au o concentrație de cacao de 40 % și conțin fructe confiate precum stafide și merișoare, alături de o selecție de oleaginoase printre care alune, migdale și fistic. Discurile din ciocolată neagră au o concentrație de cacao de 64 la % și sunt la fel decorate cu fructe confiate și tipuri de oleaginoase, iar cel de-al treilea tip de Mendiants conține ciocolată albă belgiană.

Mellow Cake

Un sortiment de pralină mai aparte, obținută din biscuiți, bezea, caramel sărat și ciocolată neagră. Pralina conține gluten și ou, primul strat de jos conținând un biscuite tras în ciocolată neagră intensă. Următorul strat este creat dintr-o bezea care este umplută la mijloc cu un caramel sărat. Conținutul de la interior este învăluit într-un strat din ciocolată neagră, cu o concentrație mare de cacao naturală.

Mellow Cake Caramel Sarat

Pralină artizanală cu biscuiți, bezea cu învelit de ciocolată neagră. Conține gluten și ou, primul strat al pralinei fiind obținut dintr-un biscuite crocant, tras în ciocolată neagră cu o concentrație mare de cacao naturală. Cel de-al doilea strat este bezeaua propriu-zisă, învelită în ciocolată neagră belgiană. Reprezintă o combinație ideală între notele dulci ale bezelei, textura crocantă a biscuitelui și intensitatea ciocolatei negre belgiene.

Perlă cu caramel sărat și foițe crocante

O pralină belgiană ce prezintă caramel sărat la interior, învelită într-o crustă formată din ciocolată și foițe crocante de biscuiți francezi. Conține gluten și oferă o textură interesantă datorită elementului crocant de la exterior și conținutul moale și fin din caramel sărat, regăsit la interiorul pralinei. Vine într-o formă de perlă și încântă gusturile prin intensitatea ciocolatei belgiene artizanale.

Trufe cu Marc de Champagne

Trufe delicioase cu unt, ciocolată neagră cu 54% concentrație de cacao și alcool Marc de Champagne. Conținutul de la interiorul trufelor este învelit în ciocolată de lapte și sunt presărate la exterior cu zahăr pudră pentru un plus de savoare. Reprezintă un desert mai select, perfect pentru cei care pun accentul pe cele mai mici detalii și care vor să se delecteze cu ceva dulce și de calitate.

Noisette Masque

Pralină artizanală cu un conținut delicios de cremă pralinată cu alune. Noisette masquee reprezintă aluna ascunsă în stratul de ciocolată, poziționată deasupra pralinei, și care este completată de crema pralinată cu alune de la interior. La exterior, pralina este învelită în totalitate în ciocolată belgiană de lapte de calitate superioară și cu o aromă deosebită. Farmecul pralinei este dat de faptul că oferă delicii ascunse, pe care le poți descoperi pe parcurs ce o savurezi.

Amaretto

Pentru pasionații de Amaretto, un sortiment care conține lichior special pentru crearea pralinelor belgiene și care prezintă un înveliș generos de ciocolată neagră. Lichiorul de migdale echilibrează în mod deosebit notele intense de ciocolată, obținându-se astfel un mix interesant de arome și gusturi. Prepararea pralinelor cu alcool durează mai mult decât celelalte tipuri deoarece necesită un proces mai special.

Marțipan & Jeleu de Caise

Un desert delicios cu marțipan și jeleu fructat din caise. Primul strat este obținut din marțipan, iar cel de-al doilea prezintă jeleu cu aromă de fructe. Pralina este învelită într-un strat de ciocolată belgiană cu lapte, iar deasupra este decorată cu o migdală crocantă pentru un plus de savoare. Este ideală pentru pasionații de ciocolată cu fructe și pentru cei care doresc să se delecteze cu un desert mic, dar cu arome intense.

Migdale

Cu o formă interesantă de brioșă în miniatură, pralina artizanală conține în compoziția sa faimoasa cremă de alune Gianduja cu bucăți de alune, migdale și fleur de sel. Textura de la interior este plină și încântă simțurile prin intensitatea cremei rafinate, creată după faimoasa rețetă italiană. Sarea accentuează gustul ciocolatei, iar forma deosebită a pralinei artizanale ,,ascunde” o combinație savuroasă, decorată la exterior cu o migdală crocantă.

Blurry Red

Pralină cu note fructate de zmeură și formă de inimă. Este un sortiment ideal pentru sărbătorirea ocaziilor romantice. Conține un ganache de zmeură la interior și înveliș delicios din ciocolată albă belgiană. La exterior, pralina în formă de inimă vine în nuanțe mai intense și mai pale de roșu, sub forma unui gradient, împreună cu nuanța ciocolatei albe artizanale.

Blurry Pink

Pralina artizanală conține cremă ganache de căpșune fină la interior și care redă note fructate intense. La exterior este acoperită de un înveliș delicios de ciocolată albă belgiană și afișează nuanțe mai închise și mai deschise de roz. Este sortimentul surpriză dintr-o selecție de praline adresată unei persoane speciale și față de care vrei să-ți exprimi sentimentele de iubire și grijă.

Inimă cu ciocolată de lapte

Un sortiment de pralină artizanală în formă de inimă și cu un conținut din ganache de lapte. Este învelită în ciocolată de lapte delicioasă și este perfectă pentru sărbătorirea unor ocazii romantice. Crema fină de la interior, obținută din ciocolată belgiană și frișcă, oferă arome care încântă gusturile, iar forma pralinei o face cu adevărat specială pentru cineva drag ție.

Bianca

Pralină artizanală cu ciocolată neagră și zmeură, în formă de inimă. La interior prezintă cremă ganache fină cu zmeură și ciocolată neagră Single Origin San Dominique, cu o concentrație de cacao naturală de 70%. Interiorul pralinei este învelit într-o ciocolată neagră belgiană cu note intense și arome deosebite care încântă toate simțurile. Mixul dintre notele fructate și ciocolata neagră îi oferă o savoare unică pralinei Bianca.

Trufe cu Cointreau - lichior de portocale

Trufe savuroase cu unt și ciocolată neagră. Conținutul trufelor conțin unt și ciocolată neagră delicioasă cu concentrație de 54% ciocolată neagră naturală și lichior de portocale special pentru realizarea pralinelor artizanale. Trufele sunt învelite într-un strat de ciocolată de lapte belgiană și presărate cu cacao fină. Sunt ideale pentru pasionații de ciocolată neagră intensă și care doresc ceva dulce și rafinat.

Marțipan & Orangette

Pralină belgiană artizanală cu marțipan și orangette. La interior prezintă un strat de marțipan cu coji de portocale confiate (orangette) și un înveliș exterior din ciocolată neagră intensă. Deasupra este decorată cu o migdală crocantă pentru un plus de textură și savoare. Este perfectă pentru cei care preferă ciocolata cu portocală datorită aromelor fructate date de cojile de portocale în combinație cu savoarea ciocolatei negre.

Trufe cu alune crocante & Brandy

Trufe delicioase cu unt și ciocolată neagră, cu o concentrație de cacao de 54%. Conținutul trufelor include de asemenea alune cu textură crocantă și alcool Brandy, special pentru realizarea pralinelor artizanale. La exterior prezintă înveliș de ciocolată de lapte savuroasă și sunt presărate cu alune mărunțite, pentru un plus de texturi și aromă. Notele de ciocolată de lapte scot în evidență aroma de coniac și încântă gusturile pasionaților de ciocolată cu alcool.

Fistic Dark

Pralină belgiană artizanală cu un conținut de fistic, cremă pralinată și fleur de sel. Sarea amplifică gustul ciocolatei de la exterior, conținutul pralinei având migdale pralinate cu textură crocantă. Interiorul savuros este învelit într-un strat de ciocolată neagră, cu o concentrație mare de cacao naturală, și care echilibrează compoziția dulce sărată a pralinei Fistic Dark. Ideală pentru iubitorii de ciocolată neagră intensă și fistic.

Cheesecake

Un sortiment mai deosebit de praline belgiene, Cheesecake imită faimosul tort cu brânză fină și textură cremoasă. Primul strat de la interiorul pralinei este crumble vanilla, obținută printr-un proces realizat doar în laboratoarele noastre. Cel de-al doilea strat este format din cremă de brânză rafinată, iar al treilea strat este dat de gemul delicios de căpșune. Pralina este învelită în ciocolată albă belgiană și este pictată manual cu motive decorative abstracte.

Cherisette

Pralină realizată manual în laboratoarele noastre care conține o cireașă întreagă la interior, scufundată în lichior și îmbrăcată în ciocolată neagră belgiană cu textură crocantă. Este creată pentru a transmite arome deosebite și o combinație surprinzătoare între elementul fructat, aroma lichiorului și notele intense ale ciocolatei negre belgiene. Surpriza de la interiorul pralinelor Cherisette încântă și surprinde simțurile iubitorilor de ciocolată cu lichior.

Co

Sortiment special de pralină artizanală, formată dintr-un strat interior de crumble vanilla, obținută printr-un proces unic realizat de noi. Cel de-al doilea strat este marshmallow și oferă note intense dulci, pe când al treilea strat de la interiorul pralinei este format din caramel sărat, care echilibreaza restul aromelor. Pralina este învelită într-un strat delicios de ciocolată neagră și este pictată manual cu motive din ciocolată albă.

Dresse Noisette

Cremă de ganache pur cu formă de spirală și decorată cu o alună de pădure prăjită pentru o textură crocantă. Combinația dintre crema fină și rafinată de ganache și aluna crocantă de la exterior oferă o senzație deosebită și încântă simțurile iubitorilor de ciocolată belgiană artizanală. Dresse Noisette sunt ideale și pentru decorarea torturilor și prăjiturilor, adăugând o notă de eleganță și un plus de savoare.

Ganache Cinnamon Orange

Pralină belgiană cu un conținut de cremă ganache de scorțișoară, infuzie de coajă de portocală și rulouri prăjite de scorțișoară, pentru un plus de textură și aromă. Pralina este decorată cu un înveliș de ciocolată neagră intensă care echilibrează notele dulci fructate. Scorțișoara este elementul spicy și care oferă pralinei un gust deosebit ce încântă simțurile și oferă experiențe deosebite.

Jeleu de fructe

Un desert savuros pentru iubitorii de dulce. Jeleu de fructe este obținut printr-un proces special care include combinația corectă de fructe, având o textură moale și gust fructat pronunțat. Este ideal pentru a fi consumat simplu sau în diverse deserturi, prăjituri și torturi preparate în casă, oferindu-le un plus de savoare și o aromă deosebită de fructe.

Marshmallow cu Ciocolată de Lapte

Pralină artizanală formată dintr-o bezea dulce și delicioasă, învelită în ciocolată cu lapte. Este un desert simplu, dar care oferă arome deosebite prin notele dulci și textura deosebită a bezelei de la interior, în combinație cu ciocolată belgiană fină de la exterior. Este destinat persoanelor care preferă deserturile dulci de calitate.

Marshmallow Dark

Sortiment delicios de pralină cu o bezea dulce și delicioasă la interior, învelită într-un strat de ciocolată neagră cu o concentrație mare de cacao naturală. Prezintă arome surprinzătoare date de notele dulci și textura deosebită a bezelei de la interior, în combinație cu ciocolată belgiană intensă de la exterior. Este mixul ideal între dulcele bezelei și notele mai amărui ale ciocolatei negre.

Marțipan

Desert realizat din din migdale macinate și zahăr și, cu diverse arome și culori pentru toate gusturile și preferințele. Este turnat în diverse forme de fructe și atrage prin aromă și aspectul deosebit. Sunt deserturile ideale pentru a se consuma simple sau pentru a decora prăjiturile și torturile făcute în casă.

Orangettes

Desert obținut din coji de portocale confiate pentru o perioadă de peste 10 zile și învelite în ciocolată neagră cu o concentrație de cacao de 64%. Notele fructate scot în evidență savoarea și intensitatea ciocolatei belgiene negre de la exterior, și transformă desertul într-o combinație perfectă de dulce și amărui. Pot fi servite simplu sau pot fi utilizate în decorarea torturilor și prăjiturilor realizate în casă.

Piper Roz

Pralină belgiană cu un interior de ganache fin, cu o concentrație de cacao Single Origin Tanzania de 75%. Conținutul prezintă de asemenea piper roz de origine din Vietnam, pralina fiind acoperită de un înveliș de ciocolată neagră intensă. Transmite arome exotice și gusturi intense care încântă gusturile chiar și celor mai pretențioși. Este un desert select și destinat iubitorilor de ciocolată neagră amăruie și intensă.

Salty Peanuts

Creată sub forma unei mici brioșe, pralina artizanală conține în compoziția sa faimoasa cremă de alune Gianduja cu bucăți de alune crocante. Textura de la interior este plină și impresionează simțurile prin intensitatea cremei rafinate, creată după faimoasa rețetă italiană. Forma deosebită a pralinei artizanale îi oferă un farmec aparte și ,,ascunde” o combinație savuroasă și ideală pentru iubitorii de ciocolată cu alune.