Livrare gratuită la comenzi peste 250 lei

întrebări frecvente

Găsește aici răspunsurile pe care le cauți!

Pralinele Chantia sunt realizate din ciocolată belgiană premium, folosind unt de cacao care are un conținut redus de zahăr și ciocolată de origine, pentru a garanta calitatea și prospețimea pralinelor.

Tipul de ciocolată folosit pentru realizarea pralinelor Chantia este ciocolată de origine, precum: Ghana, Saint Dominque, Tanzania, Madagascar și alte origini cunoscute în lumea ciocolatei.

Pentru că am văzut o mare cerere pentru pralinele fără zahăr sau fără gluten, am dezvoltat o gamă de praline specială. În ciocolateriile noastre găsiți disponibile sortimente de praline fără zahăr, fără gluten sau fără lactate. De asemenea pe site-ul nostru veți găsi căsuțe speciale pentru a specifica dacă vă doriți praline fără zahăr sau fără gluten.

Pralinele Chantia sunt realizate artizanal în laboratorul nostru din Timișoara, unde în fiecare zi ciocolatierii noștri pregătesc atât praline, creme tartinabile cât și alte produse, pentru a ajunge în ciocolateriile Chantia. Gama de praline a fost dezvoltată sub îndrumarea ciocolatierului belgian Alexander Bordeaux.

În cazul nunților, botezurilor sau altor evenimente, puteți opta pentru Ice Cart: o selecție de gelato artizanală din ingrediente 100% naturale.

Pentru evenimente corporate sau pentru mărturii de nuntă, puteți opta pentru una dintre variantele noastre de cutii personalizate și pachete speciale.

Expedierea se face în 24-48 ore, cu transport gratuit pentru comenzile mai mari de 250 lei. Pentru comenzile sub 250 lei, se percepe o taxa unică de transport, de 20 lei în aria de acoperire. Timpul de livrare este estimat de către firma de curierat.

Pentru comenzile a căror livrare este în afara ariei de acoperire, se percepe o taxă adițională, în funcție de numărul de kilometri suplimentari care trebuie efectuați în afara localităților care se află în aria de acoperire. 

Comenzile primite vineri, după ora 16:00, vor fi expediate în prima zi lucrătoare a următoarei săptămâni.

Bucurie în fiecare cutie

Abonează-te la newsletter-ul nostru

×