Livrare gratuită la comenzi peste 250 lei

Idei de cadouri dulci învelite în ciocolată – pentru companii

26-DSC02733

Idei de cadouri dulci pentru companii și nu numai. Descoperă în acest articol cum poți îndulci partenerii, colaboratorii sau colegii cu idei de cadouri dulci, învelite în ciocolată.

Perioada Crăciunului reprezintă un moment de sărbătoare în cadrul corporațiilor și companiilor de tot felul. Dacă deții o firmă cu angajați și îți dorești să le recompensezi eforturile și munca depusă de-a lungul anului, un cadou sincer va aduce zâmbetul pe fața întregii echipe. De asemenea, aceste cadouri se adresează și colaboratorilor, partenerilor de afaceri sau clienților business, ce au contribuit într-o măsură sau alta la îndeplinirea viziunii companiei tale.

De ce se oferă cadouri angajaților sau colaboratorilor unei companii?

Fie că este vorba de o perioadă specială ca cea a sărbătorilor de Crăciun sau vrei doar să-ți surprinzi angajații și colaboratorii cu un cadou deosebit, acest lucru poate întări conexiunea pe care o ai cu oamenii din jurul tău:

Reprezintă o formă de apreciere. Atingerea obiectivelor pe care ți le-ai propus în afacerea ta este strâns legată de relația pe care o ai cu angajații, respectiv colaboratorii de business. Exprimă-ți aprecierea față de echipa ta printr-un cadou oferit din toată inima și care să aibă o semnificație anume.

Sunt o motivație în plus pentru angajații tăi. Dacă în calitate de companie, îți dorești să găsești o cale prin care să-ți motivezi angajații, cadourile sunt ideea perfectă. Astfel, vei face fiecare persoană să se simtă admirată și specială în felul său, printr-o mică atenție personalizată.

Îndulcește-ți echipa cu cele mai deosebite cadouri

Te-ai convins că ar fi o idee minunată să-ți surprinzi angajații cu un cadou în preajma sărbătorilor, iar acum vine întrebarea: ce le poți oferi? Există multe variante potrivite pentru cadourile corporate sau pentru companii, însă noi venim cu o idee deosebită și avantajoasă chiar și din punct de vedere financiar. Având în vedere că o companie poate cuprinde chiar și mii de angajați, ne-am gândit că ți-ar fi de ajutor o soluție care-i va fermeca și pe care o vei putea pune în practică fără prea mult deranj sau costuri exagerate! 

O selecție deosebită de praline artizanale pentru companii

Descoperă produsele Chantia care conțin o selecție deosebită de praline artizanale, în diverse sortimente, arome și texturi! Pralinele belgiene din magazinul nostru sunt accesibile ca preț, fiind soluția ideală de a-ți îndulci angajații sau colaboratorii și de a-i face să se simtă cu adevărat speciali. Până la urmă, cine nu iubește ciocolata? Și nu orice fel de ciocolată. În laboratorul nostru, fiecare pralină este creată cu dragoste, pasiune și răbdare, pentru momente de eleganță și rafinament. Îți garantăm că oricare ar fi ocazia pe care o sărbătorești alături de angajații tăi, va rămâne în amintirea lor cu multă iubire și apreciere. 

Idei de cadouri dulci pentru companii în Timișoara, Oradea sau oriunde în România

Așadar, atunci când vrei să-ți exprimi aprecierea față de oamenii care te-au susținut și ți-au fost alături în călătoria profesională, un cadou cu gust și eleganță va face toată diferența! Te așteptăm în magazinele tip boutique Chantia din Timișoara și Oradea sau comandă cadourile perfecte online pe www.chantia.ro. Cu pralinele noastre, succesul cadoului tău este ca și garantat, iar întreaga echipă de angajați și colaboratori va fi cu adevărat încântată de aromele intense ale ciocolatei belgiene.

S-ar putea să te bucuri și tu

Bucurie în fiecare cutie

Abonează-te la newsletter-ul nostru

×