Livrare gratuită la comenzi peste 250 lei

Ciocolată artizanală premium fabricată la Timișoara

DSC_2755 copy-min

Timișoara are un spirit fascinant. Ne mândrim cu faptul că Timișoara a fost primul oraș luminat electric din Europa. De asemenea, la Timișoara a început Revoluția din ’89, iar asta ia- afectat în bine pe timișoreni. Spiritul Timișoarei are două valori fundamentale pe care și noi le integrăm aici la Chantia: inovație și libertate.

Noi am mai adăugat la aceste valori spirit de aventură și un pic de chef de joc. Jocul și aventura ne poartă înainte spre o poveste pe care o scriem în fiecare zi, o poveste cu care te poți identifica. Tu ești acela care dorești să te ridici peste condiția pe care societatea românească ți-o impune prin definiție, ești cel care vrei să reușești și să dovedești în primul rând ție și apoi celor din jur că și în România se pot face lucruri frumoase, lucruri care merită povestite.

Regăsim în Timișoara un spirit frumos și entuziast, un spirit care te invită la acțiune.

Aceste lucruri le întâlnim în discuțiile dintre oamenii din oraș. Timișoara are un spirit emancipat, orientat către occident. Fără doar și poate, dacă ați crescut sau ați trăit în Timișoara o bună bucată de vreme, înțelegeți despre ce vorbim. Veți regăsi spiritul Timișoarei în brandul și produsele Chantia.

Timișoara are deja tradiție în industria ciocolatei. Noi respectăm asta, însă ne-am dorit să nu rămânem doar cu amintirea. Nostalgia oricât de plăcută este ea conține și un pic de tristețe. Timișorenii știu despre ce vorbim. Trecutul este trecut, însă viitorul aparține celor care îl planifică și îl modelează. Noi am modelat un brand după spiritul Timișoarei care să răspundă în același timp unei culturi care respectă și pune în valoare tradițiile. Ținem la tradiție, dar nu suntem tradiționaliști. Acum este timpul nostru, timpul ca să facem lucruri frumoase aici la Timișoara, lucruri care să se răspândească apoi în toată țara.

În 2020 am avut un moment de analiză în care după o perioadă de experiență în industrie, am ales între a rămâne dependenți de importul de ciocolată sau să ne asumăm aventura de a crea noi înșine propria noastră ciocolată artizanală. Am ales a doua variantă. Timișorenii și românii merită ce este mai bun. Am investit într-o fabrică de ciocolată și în pregătirea personalului nostru. Am scos primele produse Chantia în 2021. Am fost surprinși de răspunsul entuziast al clienților noștri. Am alimentat magazinele noastre din Timișoara și Oradea cu pralinele de ciocolată belgiană, iar producția a crescut în fiecare zi. Practic comenzile către fabrică s-au înzecit în numai doi ani.

Ne lăudăm și cu înghețata noastră artizanală. Trebuie să o guști măcar o dată. Fă-ne o vizită în Piața Unirii sau în Piața Alba Iulia din Timișoara sau în Iulius Mall și gustă produsele noastre. Vei fi încântat. Dacă planifici un eveniment, ne-ar plăcea să ne inviți și să ne dai ocazia îți răsfățăm oaspeții cu cea mai bună înghețată artizanală. Citește mai multe despre asta pe pagina Ice Cart Bar Timișoara.

Să ne întoarcem la poveste. Am pus preț pe ingrediente de calitate și pe oameni bine pregătiți. Ne-am format sub mâna celor mai buni ciocolatieri belgieni. Personalul nostru este pregătit și supervizat de cei mai buni artizani ai ciocolatei.

Chantia este sinonim cu încântarea. Cutiile noastre de ciocolată sunt cadoul perfect atunci când cadoul perfect este imposibil de găsit. Cu ciocolata de la Chantia nu dai greș. Caută cutiile noastre premium în magazinul nostru online. Vei găsi o bucată de fericire împachetată cu stil și livrată cu grijă și prețuire.

„Azi în Timișoara, mâine în toată țara.” Știi vorba aceasta. Ne dorim să fie valabilă și în cazul nostru. Vrem să cucerim inimile românilor. Ne propunem să nu existe niciun român care să nu fi gustat ciocolata de la Chantia.

S-ar putea să te bucuri și tu

Bucurie în fiecare cutie

Abonează-te la newsletter-ul nostru

×