Livrare gratuită la comenzi peste 250 lei

Înghețată artizanală

DSC01827

Ce este înghețata artizanală?

După cum spune și numele, înghețata artizanală este înghețata făcută de un artizan. Artizanul este un meșter calificat, un artist, o persoană care și-a șlefuit meșteșugul prin repetiție. Repetiția au dezvoltat abilitățile lui manuale care sunt dublate de cunoștințele lui.

Înghețata artizanilor este înghețata făcută cu grijă și mândrie, din ingrediente atent alese. Artizanul se hrănește cu bucurie clienților. Nicio înghețată din oraș nu este ca cea a lui. Asta este și părerea noastră la Chantia. Ne mândrim cu ceea ce facem.

Producătorii industriali de înghețată folosesc o rețetă standardizată și metodologie de producție care elimină aproape total implicarea omului. În schimb înghețata artizanală presupune ca artistul să își modeleze opera. Poți să simți „atingerea unui artist”.

Înghețată artizanală este întotdeauna proaspătă pentru că se prepară în fiecare zi. Ea este produsă în cantități mici, atât cât este nevoie ca să fie vândută în marile noastre.

Ne găsiți în Timișoara:

  • Str. Episcop Augustin Pacha nr.10, Timișoara
  • Str. Alba Iulia nr.2, Timișoara
  • Iulius Mall, parter, Timișoara
  • str. Vasile Alecsandri nr.3, Oradea

Cum se face înghețata artizanală?

Pe lângă experiența și priceperea artizanului, o înghețată excelentă începe cu ingrediente de cea bună calitate.

Pentru majoritatea producătorilor artizanali de înghețată, ingredientele includ lapte, ouă, unt și smântână, care sunt amestecate și amestecate pentru a obține o textură ușoară, care se topește în gură, gustul divin pe care toți îl iubim.

CHANTIA se distinge cu o promisiune: ingrediente 100% naturale neprocesate industrial.

Acolo unde există opțiunea folosim ingrediente de la producători locali.

Unde pot găsi înghețată artizanală?

Răspunsul la această întrebare este simplu: aproape oriunde. Totuși, este nevoie să te uiți puțin mai atent ca să descoperi adevărata artă a preparării înghețatei.

Cei mai mulți producători de înghețată artizanală nu își vând produsele în supermarket, ci găsești produsele în magazinele și cafenelele din centrul orașului. Cei mai mulți reușesc să creeze niște spații cu adevărat atractive care conservă gustul unei culturi locale bine puse în valoare.

Prețul unei înghețate artizanale este mai mic decât o înghețată din supermarket, dar calitatea este superioară, iar gustul nemaipomenit.

Ice cart bar – înghețată pentru evenimente

Înghețata noastră artizanală poate fi comandată în diverse sortimente și la evenimentul tău: nuntă, botez, zile de naștere, petreceri private.


Sortimente de înghețată artizanală


Înghețată cu pepene roșu

Cea mai apreciată înghețată artizanală a sezonului este cea de pepene roșu, mai ales că este 100% fruct, proaspăt cules de producători locali.

Vino în locațiile noastre și lasă-te cucerit de gustul aromat și delicios

Gelato Artigianale Chantia este întotdeauna creată în laboratorul nostru, cu pasiune și din cele mai calitative ingrediente.

Chantia – Sweet Desire

Încearcă noul sortiment de #gelatoartigianale Chantia – Sweet Desire!

Lasă-te cucerit de combinația irezistibilă de ciocolată belgiană 70% cacao, caramel sărat și vanilla crumble.

S-ar putea să te bucuri și tu

Bucurie în fiecare cutie

Abonează-te la newsletter-ul nostru

×